Livrari pizza rapide si mancare sanatoasa cu Presto Pizza

Presto Pizza este una dintre cele mai populare pizzerii din Bucuresti, deoarece ofera produse gustoase, iar meniul este destul de diversificat. Aceasta pizzerie face si livrari pizza in multe sectoare din capitala, iar clientii sunt mai mult decat multumiti pentru faptul ca toate comenzile ajung la timp.

Exista multe pizzerii, insa cea mai buna pizza Bucuresti multi recunosc ca au mancat-o la Presto. Acest restaurant pizzerie are reteta proprie pentru aluat si foloseste cele mai proaspete toppinguri de fiecare data.

Cei care vor sa manance pizza non stop apreciaza serviciile Presto pentru promptitudine si calitatea lor. Ei stiu ca pot comanda la orice ora din zi si din noapte si pot savura acelasi gust autentic Presto Pizza.

Presto Pizza foloseste pentru prepararea mancarurilor ingrediente 100% naturale. Alese cu grija, pastrate in conditii optime si mereu proaspete, acestea reprezinta cheia succesului pentru a prepara o pizza sau alte feluri de mancare sanatoase si gustoase. Iar clientii pur si simplu le adora!

In prepararea pizzei, Presto Pizza foloseste mai multe ingrediente considerate supraalimente, care au proprietati antioxidante si apara organismul de boli. Printre aceste ingrediente se numara oregano si rosiile.

In urma cercetarilor facute, savantii americani au constatat ca oregano, un condiment folosit la prepararea pizzei, are efecte anti-cancerigene, tinand la distanta boala care ucide anual peste 10.000 de barbati din Marea Britanie, conform statisticilor citate de Daily Mail. Condimentul contine carvacrol, o substanta care a distrus eficient celulele canceroase de la nivelul prostatei. Mai exact, celulele tumorale care au intrat in contact cu carvacrolul au trecut aproape instantaneu intr-o etapa numita apoptoza, adica in faza de „sinucidere celulara”, dupa cum a explicat medicul Supriya Bavadekar, coordonatoarea studiului.

Oregano are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, de aceea este considerat un supercondiment.

Aceasta nu este prima dovada care arata ca pizza ofera organismului beneficii. O alta cercetare arata ca un alt ingredient de baza in retetele acestui preparat, respectiv rosia, ajuta la prevenirea mai multor tipuri de cancer.

Potrivit savantilor, rosiile contin licopen, un puternic antioxidant natural, despre care se stie ca are proprietati anti-cancerigene.

Cu o experienta de peste 12 ani, Presto Pizza a reusit sa cunoasca cerintele pietei si sa satisfaca poftele oricarui gurmand din oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *