Infectia urinara iti afecteaza stilul de viata

Orice disfunctie din organism are consecinte negative multiple ce se propaga la nivelul intregului corp nu doar la nivelul zonei afectate, asa cum am tinde sa credem.

Infectiile urinare se manifesta neplacut cu dureri abdominale, usturime la urinare si cu nevoia de a merge foarte des la toaleta, iar daca aceste simptome sunt ignorate infectia poate ajunge la rinichi si astfel tot aparatul urinar va fi dat peste cap. Toate aceste simptome neplacute dispar inca de la inceput cu Urifar, remediu la un pret accesibil si eficient. La o jumatate de ora dupa ce pacientul si-a dizolvat pliculetul si l-a baut se va simti cu totul alt om. Usturimile inceteaza, urineaza normal si nu mai simte junghiurile acelea care se raspandesc in tot corpul.

Urifar isi face efectul atat de rapid datorita componentelor sale, fiindca aceste pliculete pentru infectie urinara contin D-manoza si extract natural de rodie. Cele doua ingrediente au capacitatea de a indeparta bacteriile care au cauzat infectia si in acelasi timp de a grabi refacerea organismului.

Este neplacut sa te confrunti cu o infectie urinara si mai ales sa o lasi netratata, fiindca poate afecta si rinichii si de aici intreg organismul.

De asemenea, este important sa existe si un comportament preventiv pentru ca infectia urinara sa nu reapara. Iata cateva sfaturi prin care o tinem departe de organismul nostru:

– sa evitam folosirea toaletelor publice. Mai bine aminam un pic mersul la toaleta  decat sa avem vreo problema dupa aceea.

– sa ne imbracam adecvat anotimpului. Cand este frig, nu trebuie sa bravam si sa ne imbracam subtire, ci sa purtam haine care sa ne protejeze.

– lenjeria intima sa fie din materiale naturale si cat mai prietenoase cu corpul. Bumbacul organic este ideal pentru lenjeria intima.

– sa avem o igiena intima cu produse adecvate zonei sensibile.

Cu Urifar este simplu sa facem fata infectiilor urinare, insa tine si de noi, de cata grija avem pentru a evita astfel de infectii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *