Bio Sculpture – sanatatea si frumusetea unghiilor intr-un singur loc

Consider ca toate saloanele de manichiura din tara trebuie sa isi trimita cel putin un angajat la cursurile organizate de BioSculpture din mai multe motive.

Primul costa in educatia pentru sanatatea unghiilor si exigenta sporita in alegerea lacului de unghii si produselor de ingrijire a unghiilor care se face in cadrul cursurilor.

Aici, participantii invata ca indiferent de pretul produselor, intodeauna trebuie sa se aleaga oja care are grad zero de nocivitate fata de unghie si care contine substante care o pot intari si regenera.

In Romania exista un singur furnizor de geluri de tratare a unghiilor care au roluri multiple si acesta este Bio Sculpture . Iata care sunt rolurile gelurilor de tratare a unghiilor:

-impiedica ruperea acestora  la agresiunile mici, dar si la cele medii. Stim cat de dureroasa este o unghie data peste cap sau rupta pe jumatate si cat de deranjant este sa curga sange din ea, mai ales cand nu esti pregatita pentru acest incident;

-exfolierea este stopata total, daca tratamentul este facut temeinic si corect, de aceea inscrieti-va la un curs organizat de BioSculpture, apoi comandati produse de calitate premium nailtreat  de pe site-ul www.bio-sculpture.ro;

-produsele pregatesc unghia pentru uscare rapida a lacului si pentru rezistenta acestuia pe unghie. Unghia tratata corect cu aceste produse va avea suprafata uniforma ca si vopseaua sa se intinda pe intreaga suprafata in mod egal si sa se obtina acea manichiura pe care o vedeti in reclame, adica impecabila!

Oja in culori seducatoare vine si ea la pachet cu o serie intreaga de avantaje, cum ar fi:

-rezistenta sporita in timp. Componentele produsului se fixeaza atat de bine pe unghii, incat rezista si pana la 4 saptamani cu aspectul acela impecabil avut la iesirea din salonul de manichiura.

-contine vitamine si substante antioxidante care impiedica imbatranirea unghiei. O unghie care imbatraneste se ingalbeneste suparator, se rupe repede si se exfoliaza si capata o forma neregulata.

In concluzie, manichiura adevarata incepe la cursurile oferite de BioSculpture si se face cu produse care intaresc si intineresc unghiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *