O poveste de succes!

Am sa va povestesc cum am reusit sa imi repar tractorul cu o investitie minima, intr-un timp foarte scurt. Totul s-a intamplat cand tractorului meu i s-a defectat pompa de benzina si nu mai alimenta motorul. Desigur acest lucru pentru mine a insemnat oarecum o tragedie, deoarece veniturile mele zilnice depind de acest tractor. Am stiut imediat ca trebuie sa repar tractorul si sa gasesc piesa. Fiind satul de magazinele locale din sat, cu piese de tractor, am decis ca voi cumpara online piesa de care aveam nevoie. Am cautat destul de mult, insa intr-un final am gasit site-ul piese masiniagricole.ro, care parea a fi specializat in comercializarea pieselor pentru tractoare, dar si pentru alte masini agricole. Spre bucuria mea, am gasit din belsug piese tractor, dar si alte accesorii pentru combine si echipamente de agricultura. Pe site am reusit sa depistez o pompa de benzina care sa aiba aceeasi serie cu tractorul meu, dar si un cioc inodator john deere, de care chiar aveam nevoie.

Astfel, am reusit sa impusc doi iepuri dintr-un foc, apeland la piesemasiniagricole.ro. Site-ul este specializat in comercializarea acestor piese noi sau second, iar clientii care nu si-au gasit piesa inca de la prima incercare, pot apela la sectiunea de cereri piese unde pot lasa detalii despre piesele de care au nevoie.

De cand tot repar tractoare,  am ajuns la concluzia ca este mult mai avantajos sa cumpar piese la mana a doua, deoarece eventual toate necesita sa fie schimbate. Insa cu piesele la mana a doua nu vom simti o paguba financiara atat de mare precum cu o piesa noua. Nu putem nici sa lasam tractoarele in paragina, deoarece business-ul depinde de buna functionare a acestora. Pentru cei care doresc reparatii rapide si piese de schimb de calitate si ieftine, atunci recomand piesemasiniagricole.ro, un site prietenos pentru toti cei care detin tractoare si combine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *