Ci.ro, locul de unde poti achizitiona snecul de care ai nevoie

Pentru ca materiile prime si materialele sa fie cat mai simplu de transportat se utilizeaza diverse echipamente, snecul fiind unul dintre cele mai populare echipamente utilizate in industrie pentru transportarea materiilor prime. Avantajele utilizarii unui astfel de echipament sunt multiple, timpul scurt pentru transport dar si capacitatea de transport fiind doua dintre cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea unui snec. In momentul de fata, pe piata de profil exista mai multe tipuri de snecuri, fiecare dintre acestea adresandu-se unui domeniu de activitate. Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa achizitioneze mai multe tipuri de snecuri, site-ul Ci.ro ofera spre vanzare o varietate mare de modele de snecuri astfel incat cerintele oricarui client sa poata fi satisfacute. Prin simpla accesare a link-ului https://www.ci.ro/snec/ pot fi achizitionate extrem de simplu si rapid urmatoarele tipuri de snecuri:

  1. Spira snec. Acest tip de snec este confectionat din otel sau inox si in functie de sensul de transport se clasifica in spira snec de stanga sau spira snec de dreapta. Acest model de snec se utilizeaza in industria moraritului, a constructiilor sau pentru transportul produselor granulate.
  2. Spirala snec plata. Acest tip de snec este confectionat din platbanda si este utilizat pentru transportul diverselor materii prime.
  3. Snecuri elicoidale heavy – duty.
  4. Snecuri pentru cereale mici. Dupa cum spune si denumirea acestui tip de snec, acesta este utilizat pentru transportul produselor granulate sau macinaturilor. Avand in vedere ca acest tip de snec nu poate transporta o cantitate foarte mare de materie prima este utilizat in special de micii fermieri. Pentru a raspunde unei nevoi cat mai mari, acest tip de snec poate avea o lungime cuprinsa intre 3 si 12 metri.
  5. Snec pentru transportul cimentului. Acest model de snec se utilizeaza in special in industria prelucratoare a cimentului dar este utilizat si in alte industrii in care este nevoie de extragerea, dozarea si transportul cimentului, betonului si al diverselor materiale inerte. Poate fi utilizat in diferite unghiuri de inclinatie, chiar si in plan vertical, detaliu extrem de important.
  6. Snec pentru cereale mari. Utilizat in industria agricola, acest model de snec este destinat pentru a fi utilizat la umplerea silozurilor si depozitelor de cereale. Pentru a avea o durata de utilizare cat mai mare, acest model de snec este confectionat din otel galvanizat la cald si este echipat cu roti pneumatice. Avand in vedere ca, capacitatea de transport a acestui snec este mare, acesta poate fi remorcat cu ajutorul unui tractor.
  7. Snec peleti este un tip de snec utilizat in instalatii generatoare, centrale termice, instalatii produse biodegradabile, biogaz sau la instalatii de prelucrare de peleti.
  8. Spirala de snec flexibila. Confectionat din otel sau inox acest tip de snec este utilizat pentru transportul pulberilor fine cum este de exemplu faina, cafeaua, etc.
  9. Snec cereala combina. Acest model de snec este utilizat pentru evacuarea cerealelor prin intermediul bratului de evacuare a combinei agricole.

In concluzie, prin intermediul site-ului www.ci.ro poate fi achizitionat orice tip de snec doreste clientul, satisfacerea nevoilor clientilor fiind unul dintre motto-urile dupa care se ghideaza echipa care lucreaza in cadrul acestui site.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *