Alege covorasele profesionale

Aspectul poate spune multe despre o persoana, de aceea este mereu important sa stim ce alegem atunci cand ne imbracam si mai presus de toate sa alegem calitatea. Acelasi lucru il pot spune si despre un magazin. Nu as intra niciodata intr-un supermarket sau restaurant care nu este curat sau care nu a investit in imaginea sa.

Imaginea unui magazin spune multe despre patroni, despre cei care lucreaza acolo si despre calitatea marfii. La fel ca multi altii, si eu incerc sa imi expun magazinul cat se poate de bine pentru a-l face mai primitor si mai atragator pentru clienti. Primavara aceasta a dus anumite schimbari pe care am tinut neaparat sa le fac. Am dorit sa schimb covorul din interior si sa cumpar presuri noi pentru intrare.

Magazinul meu are intrare si iesire separata deci trebuie sa fie doua presuri foarte speciale pentru a atrage atentia clientilor. La recomandarea unui expert in design interior, am apelat la magazinul covoare-profesioanle.ro, deoarece acest magazin este furnizor specializat in comercializarea de covoare profesionale de la brand-uri renumite.

 

Pe site-ul acestui magazin clientii au ocazia de a cumpara covorase interior, pentru a amenaja chiar si cele mai pretentioase magazine dupa ultimele tendinte. Nici gama de covorase exterior nu se lasa mai prejos, deoarece magazinul expune presuri pentru exterior cu modele foarte intrigate si elegante. De asemenea, cei care lucreaza intr-un mediu special vor gasi covorase dezinfectante, covorase industriale, covorase pentru piscina si multe altele.

 

Am decis sa cumpar modelul de pres exterior 266 Wayfarer 14 mm, este ideal pentru orice vreme si conditie climatica, deoarece este realizat din materiale durabile, flexibile, covorasul nu va da gres niciodata si isi va face treaba indiferent de conditiile de mediu. Presul comandat este rosu si are dimensiunile 90 cm x 150 cm, desi magazinul dispune si de un model mai mare.

 

Produsul este caracterizat in mod principal de buclele groase cu suvite cu diametrul de 1 mm din PVC. Aceste bucle curata murdaria si umiditatea de pe incaltaminte si le blocheaza in covoras, astfel incat acestea sa nu patrunda in interiorul cladirii.

Acest model este mai mult decat perfect, deoarece a fost avantajos la pret dar si foarte bine realizat, materialele fiind de cea mai buna calitate.

 

Covoare-profesionale.ro este o solutie foarte buna indiferent pentru ce planuiesti sa cumperi covoare. Poti achizitiona covorasele de exterior atat pentru afacerea ta, cat si pentru casa, iar cele de interior sunt la fel de bune si pentru mediul domestic.

Datorita faptului ca aceste covorase sunt profesionale, garanteaza o rezistenta sporita la murdarie, praf, si semne de uzura, facilitand procesul de curatare.

Covorasele sunt o investitite minunata pentru orice casa sau magazin, deoarece nu costa deloc mult, iar covoare-profesionale.ro este un magazin de incredere cu multa experienta in domeniu!

 

Recomand tuturor celor care doresc sa investeasca in afacerea lor sa apeleze la covorase profesionale!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *