Cazari Bulgaria avantajoase

Rezerva acum cazari Bulgaria in conditii super avantajoase, atat in ceea ce priveste pretul, cat si alte oportunitati oferite de gazde! O reducere de 15-20 % le prinde bine tuturor, fiindca sunt foarte cunoscute cosmeticele lor cu apa de trandafir si bijuteriile din argint. Sa facem un calcul, prin care sa va conving sa rezervati acum cazarea la Nisipurile de Aur sau la Albena.

La o cazare, care in mod obisnuit costa 500 de euro, cu 20% reducere iti raman 100 de euro de cumparaturi sau de cheltuiala.

In cazul in care ai copii, le poti cumpara jucarii tentante. In cazul in care nu ai copii, iti poti cumpara ceva care sa iti aminteasca de acest concediu.

De ce Nisipurile de Aur? Este o statiune foarte laudata de catre toti turistii. Plajele sunt extrem de curate, hotelurile isi merita cu prisosinta fiecare stea, iar sezlongurile sunt gratuite, acestea intrand in costul biletului. Am vazut multi turisti care se duc cu masinile personale la plaja, ducand cearceafuri in bagaje sa stea pe ele la plaja. In primul rand, nu este deloc comod sa stai pe cearceaf, iar in al doilea rand, celor care ar veni cu avionul le-ar veni foarte greu sa ia cearceaful cu ei. Oriunde ai merge in Bulgaria, mancarea este gustoasa, facuta din cele mai proaspete ingrediente si portiile sunt generoase. Poti da click aici pentru mai multe detalii.

De ce Albena? Toate hotelurile din Albena garanteaza un concediu de vis celor care se cazeaza in acesta statiune, fiindca au intrare libera la Parcul Acvatic, locul in care nu se plictisesc nici adultii, nici copiii.

In Albena exista hoteluri care se afla pe primele locuri in topul celor mai bune 100 de hoteluri din lume.

Daca ati planificat deja concediul de vara sau mini-vacanta de Paste in alta parte, veniti in Bulgaria cel putin de Revelion sau la schi, fiindca au niste munti prietenosi, cu imagini fantastice si cu vechi paduri de pin!

Traseele de schi sunt excelente, rivalizand cu cele din Austria. Fiind vecinii nostri si stat balcanic, gatesc si mananca aceleasi alimente ca noi, deci nu veti avea probleme legate de acest subiect. Personal, as evita tarile in care se manaca preparate de care nu m-as putea atinge niciodata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *