Traduceri autorizate si legalizate oferite de INOVA TRANSLATIONS

Cu totii ne dorim sa putem excela la capitolul acesta legat de invatarea a cat mai multor limbi straine. Cine nu si-ar dori asta? Desi inca de la gradinita sau din scoala generala ne sunt predate limbi straine precum engleza, franceza sau germana, acestea fiind cele mai uzuale limbi predate la noi in tara, nu toti reusim sa invatam sa vorbim sau sa scriem la perfectie, iar in cazul in care reusim, avem nevoie de o autorizare pentru a putea traduce diferite acte sau pentru a transforma aceasta activitate intr-un job.

Cea mai eficienta solutie ramane apelarea la o firma specializata in acest domeniu. Inova Translations este o firma de traduceri recunoscuta, intrucat ofera servicii complete si complexe, de la traduceri autorizate pana la cele legalizate, interpretare, colationare si multe altele. De ce este recomandat apelul la specialisti? Pentru ca exista numeroase situatii in care ne vedem pusi in situatia de a avea nevoie de traduceri.

Cand avem nevoie de o firma de traduceri?

In general avem nevoie de o traducere legalizata atunci cand este vorba de documente oficiale, emise de institutii ale statului. Cateva din situatiile in care este nevoie de traduceri autorizate sunt:

1. Acte auto – atunci cand vrem sa cumparam sau sa vindem o masina adusa din strainatate, este nevoie de traducere pentru certificatul de inmatriculare, cartea de identitate a autovehiculului sau contractul de vanzare-cumparare, dupa caz.

2. Documente de identitate – sunt necesare traducerile acestora in situatia in care detinatorul urmeaza sa inceapa sa lucreze in strainatate.

3. Acte specifice societatilor, de la documente precum actul constitutiv si pana la regulamente de ordine interioara ori comunicari intre diverse filiale. Pentru o comunicare cat mai eficienta intre filiale si agentii, dar si pentru colaborari productive cu investitorii si partenerii, serviciile de traduceri constituie o necesitate absoluta.

4. Acte de studii – trebuie traduse in cazul celor care pleaca peste hotare pentru a studia la universitati de prestigiu.

5. Documente emise de instante judecatoresti, institutii si autoritati publice.

Situatiile enumerate anterior reprezinta doar o parte din solutiile pe care le pot oferi specialistii Inova Translations. In completare vin traducerile literare, cele medicale si farmaceutice, traducerile IT, dar si serviciile de interpretariat, colationare, legalizare si supralegalizare a anumitor documente.

Numarul ridicat de limbi straine in si din care se pot efectua traduceri este un alt atu al acestor experti: nici mai mult, nici mai putin de 30 de limbi straine. In acest fel, orice client va sti ca gaseste solutia potrivita, indiferent de limba din care se traduce, domeniul de activitate sau tipul de serviciu necesar. Mai multe detalii si informatii suplimentare pot fi gasite chiar in cadrul site-ului oficial www.servicii-traduceri.ro .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *